dimecres, 14 d’octubre del 2009

Això és bellesa?

Ja des de sempre he pensat que les models de pasarel·la són extremadament primes, poca cosa i sense res on agafar-se, però ja és exagerat que a sobre les aprimin via photoshop tal i com ha fet el senyor amb nom de colònia empalagosa Ralph Lauren.


Realment hi ha algú que ho trobi macu? Que li atragui una dona així? Entrem en el mateix debat de sempre, però és que no acabo d'entendre perquè fan desfilar dones cadavèriques en comptes d'agafar un tipus estàndard normal (deixo a gust de consumidor que s'imagini el seu estàndard normal). Després apareixen tots els trastorns alimentaris d'anorèxia i bulímia, i és que, si s'intenta transmetre que aquest tipus de noies és la moda, moltes adolescents s'hi voldran emmirallar.

Doncs bé noies que vulguin tenir cintura mil·límètrica, que sapigueu de part d'un home que li agraden les dones (una en especial), que això no és atractiu i no és l'estàndard de bellesa ideal per fixar-se com a objectiu. I si a algú li agraden especialment estic obert a que m'ho expliqui.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada